Пон. јул 15th, 2024

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na ljudski život. U 2024. godini, očekuje nas niz značajnih astroloških događaja koji će uticati na sve znakove zodijaka. Ovaj članak pruža uvid u te događaje i kako oni mogu uticati na vašu karijeru, ljubavni život i finansije.

Astrološka predviđanja za 2024. godinu

Za mnoge od nas, 2023. godina bila je teška. Stoga su dobre vesti da se 2024. godina čini odličnom za gotovo sve znakove zodijaka. Evo dubljeg pogleda na horoskop za godinu koja je pred nama.

Ovan (21. mart – 19. april)

Element: Vatra. Vladajuća planeta: Mars. Mantra za 2024. godinu: „Srećniji sam i finansijski sigurniji.“ Ove godine, svi ćete postati bogatiji! Možda ćete zaraditi više novca; možda ćete dobiti nasledstvo; možda ćete imati koristi od svog partnera. Zbog nepredvidivog Urana u vašoj Kući Zarade, možda ćete imati povećane odgovornosti prema roditelju. Srećom, poboljšane finansije mogu ponuditi bolje životne uslove i pogodnosti za sve. Radite za svoju porodicu. Želite da vaša deca budu odgovorni građani koji se uklapaju u društvo. Ljudi vas gledaju na povoljan način.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Element: Vazduh. Vladajuća planeta: Uran. Mantra za 2024. godinu: „Moj privatni život je srećniji!“ Ova godina počinje dobro. Procvetaćete u komunikacijama. Od juna ove godine do juna 2025. godine, želite da uživate u životu. Vaš kreativni potencijal će biti ogroman!… nastavićete da se suočavate sa povećanim izazovima sa svojom decom; međutim, vaši najbliži odnosi će postati podržavajući. Dobijaćete finansijsku i praktičnu podršku. Najbolje prilike za putovanja u preko decenije će se materializovati ove i sledeće godine, što znači da biste mogli uživati u putovanjima sa porodicom i stvarati buduće uspomene.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Element: Voda. Vladajuća planeta: Pluton. 2024…

Često postavljana pitanja

Šta je astrologija?

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na ljudski život. Astrolozi veruju da položaj i kretanje planeta, zvezda i drugih nebeskih tela mogu uticati na naše raspoloženje, ponašanje i sudbinu.

Šta su znakovi zodijaka?

Znakovi zodijaka su dvanaest jednakih delova u kojima je podeljen ekliptički put Sunca. Svaki znak zodijaka povezan je sa određenim periodom u godini i određenim karakteristikama ličnosti.

Šta je horoskop?

Horoskop je astrološka karta koja prikazuje položaj planeta, zvezda i drugih nebeskih tela u vreme rođenja osobe. Horoskop se koristi za predviđanje događaja u životu osobe na osnovu položaja nebeskih tela.

Šta je vladajuća planeta?

Vladajuća planeta je planeta koja se smatra najvažnijom za određeni znak zodijaka. Vladajuća planeta može uticati na osobine ličnosti, ponašanje i sudbinu osobe rođene pod tim znakom.

Šta je retrogradni pokret planeta?

Retrogradni pokret planeta je prividno kretanje planete unazad na nebeskom svodu. Ovo se događa kada se brzina Zemlje i druge planete ne poklapaju. Retrogradni pokret planeta može uticati na događaje u našim životima, prema verovanjima u astrologiji.