Пон. јул 15th, 2024

Honor, poznat po svom jedinstvenom marketinškom pristupu, polako se priprema za lansiranje svoje dugo očekivane serije Honor Magic6, zakazane za 11. januar. Nedavno su ljubitelji ovog brenda dobili rani uvid u zanatske detalje i opcije boja. Danas, iz Kine stižu informacije o kapacitetu baterije i brzini punjenja Magic6 serije.

Standardna verzija Honor Magic6 dolazi sa impresivnom baterijom od 5450mAh, uparenom sa mogućnošću brzog žičanog punjenja od 66 W. Ali, tu ne prestaje inovacija. Model Magic6 Pro podiže lestvicu sa baterijom od 5600 mAh, podržava žičano brzo punjenje od 80W (uz prateći punjač od 100 W) i brzo bežično punjenje od 66 W.

Posebno je zanimljivo da se Magic6 RSR Porsche dizajn ugledao na konfiguraciju baterije i punjenja Pro verzije. Ova serija donosi integrisanu bateriju Qinghai Lake druge generacije, nakon što je prva generacija debitovala na Honor Magic5 seriji.

Honor obećava korisnicima da baterija Honor Magic6 serije briljira na ultra-niskim temperaturama, obezbeđujući pouzdane performanse čak i u teškim zimskim uslovima. Ovako dizajnirana baterija govori nam o predanosti brenda proizvodnji pametnih telefona koji nisu samo moćni, već i otporni.

Često postavljana pitanja

1. Šta je Honor Magic6 serija?
Honor Magic6 serija je najnovija linija pametnih telefona kompanije Honor, koja uključuje modele Magic6 i Magic6 Pro.

2. Koji su kapaciteti baterija u Honor Magic6 seriji?
Standardna verzija Honor Magic6 dolazi sa baterijom od 5450mAh, dok model Magic6 Pro ima bateriju od 5600 mAh.

3. Kako se puni Honor Magic6 serija?
Honor Magic6 podržava brzo žičano punjenje od 66 W, dok Magic6 Pro podržava žičano brzo punjenje od 80W i brzo bežično punjenje od 66 W.

4. Šta je posebno kod baterije Honor Magic6 serije?
Baterija Honor Magic6 serije je dizajnirana da pruži pouzdane performanse čak i na ultra-niskim temperaturama, što je idealno za teške zimske uslove.

Pojašnjenje termina

mAh: mAh je skraćenica za miliamper-sat, jedinicu za električni kapacitet. Veći broj mAh obično znači duže trajanje baterije.

Brzo punjenje: Brzo punjenje je tehnologija koja omogućava brže punjenje baterije telefona nego što je to moguće sa standardnim punjačima.

Bežično punjenje: Bežično punjenje je tehnologija koja omogućava punjenje uređaja bez potrebe za fizičkim kablom. Umesto toga, koristi se elektromagnetno polje za prenos energije između dva objekta.

Ultra-niske temperature: Ovaj termin se odnosi na veoma niske temperature, često ispod nule. U kontekstu baterija, odnosi se na sposobnost baterije da pruži pouzdane performanse čak i na ovim temperaturama.