Уто. јул 16th, 2024

Kompanija ViewSonic je nedavno predstavila svoj najnoviji proizvod, 92-inčni 5K ultra-široki komercijalni displej, koji je dizajniran da zadovolji potrebe modernih poslovnih okruženja. Ovaj impresivni ekran, sa rezolucijom od 5120 x 2160 piksela i odnosom stranica 21:9, pruža izuzetno širok prikaz koji je idealan za digitalno oglašavanje i konferencijske sale.

Novi ViewSonic displej je optimizovan za Microsoft Teams sobe, omogućavajući besprekornu integraciju sa popularnim softverom za video konferencije. Pored toga, displej je opremljen integrisanim mikrofonom i USB-C konekcijom, što dodatno olakšava povezivanje i korišćenje u različitim poslovnim scenarijima.

Jedna od ključnih karakteristika ovog displeja je njegova sposobnost da prikaže više sadržaja istovremeno, što ga čini idealnim za multitasking i kolaboraciju u realnom vremenu. Ovaj ekran je posebno koristan za poslovne sastanke, prezentacije i digitalno oglašavanje, gde je potreban veliki i jasan prikaz informacija.

ViewSonic je poznat po svojim inovacijama u oblasti vizuelnih rešenja, a ovaj novi displej je još jedan korak napred u njihovoj ponudi visokokvalitetnih proizvoda. Sa svojim naprednim funkcijama i impresivnim specifikacijama, 92-inčni 5K ultra-široki displej sigurno će pronaći svoje mesto u mnogim poslovnim okruženjima širom sveta.