Уто. јул 16th, 2024

Sony je nedavno objavio ažuriranje softvera za svoju najnoviju konzolu, PlayStation 5, koje donosi niz poboljšanja i novih funkcionalnosti. Ovo ažuriranje, označeno kao 24.01–9.60.00, posebno je značajno za korisnike PULSE Elite bežičnih slušalica, jer donosi unapređenja koja će poboljšati njihovo korisničko iskustvo.

Jedna od ključnih novina je unapređenje funkcije Parties, koja sada omogućava korisnicima da pregledaju tab sa listom parties-a kojima su se pridružili u prošlosti. Ova opcija pruža mogućnost brzog ponovnog pokretanja parties-a direktno iz liste nedavnih aktivnosti, što će značajno olakšati komunikaciju i interakciju među igračima.

Osim toga, ažuriranje donosi i poboljšanja za PULSE Elite slušalice, što ukazuje na to da Sony nastavlja da ulaže u poboljšanje audio iskustva na svojoj platformi. Detalji o specifičnim poboljšanjima nisu navedeni, ali se očekuje da će korisnici doživeti bolji kvalitet zvuka i stabilniju konekciju.

FAQ

Šta je PS5?
PS5 (PlayStation 5) je najnovija generacija konzola za video igre koju proizvodi Sony Interactive Entertainment.

Šta su PULSE Elite slušalice?
PULSE Elite su bežične slušalice dizajnirane specijalno za PlayStation konzole, poznate po visokom kvalitetu zvuka i udobnosti tokom dugotrajnog korišćenja.

Šta znači ažuriranje softvera?
Ažuriranje softvera podrazumeva instalaciju najnovijih verzija sistema ili aplikacija kako bi se poboljšale postojeće funkcije, ispravile greške ili dodale nove funkcionalnosti.

Kako funkcioniše funkcija Parties na PS5?
Parties na PS5 omogućavaju igračima da se okupe u virtuelnim grupama kako bi zajedno igrali igre ili komunicirali putem glasovnog četa.

Pojašnjenja termina

Konzola za video igre – Elektronski uređaj dizajniran za igranje video igara. Koristi se povezivanjem sa televizorom ili monitorom.

Bežične slušalice – Slušalice koje se povezuju sa uređajima bez upotrebe kablova, obično putem Bluetooth tehnologije.

Ažuriranje sistema – Proces instalacije najnovijih ispravki i funkcija za operativni sistem uređaja, čime se poboljšava performansa i sigurnost.