Пон. јул 15th, 2024

Sony je potvrdio da će pretplatnici PlayStation Plus usluge moći da preuzmu nove besplatne igre počev od 2. januara 2024. godine. Ovaj mesec donosi izuzetne naslove koji će obogatiti kolekcije igara ljubitelja PlayStation konzola.

Pretplatnici će imati priliku da uživaju u avanturističkoj igri „A Plague Tale: Requiem“, akcionom vesternu „Evil West“, kao i u inovativnoj igri „Nobody Saves the World“. Ove igre će biti dostupne neograničeno, pod uslovom da korisnici ostanu prijavljeni na PlayStation Plus.

Pored ovih igara, Sony je pripremio i poseban bonus za pretplatnike – Syrinx Collection za igru „Warframe“, koji uključuje raznovrsne dodatke poput oružja i oklopa.

Ovaj potez Sony-a postavlja visoke standarde za besplatne igre u 2024. godini i pokazuje posvećenost kompanije da svojim korisnicima pruži kvalitetan i raznovrstan sadržaj.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Šta je PlayStation Plus?
PlayStation Plus je pretplatnički servis koji korisnicima PlayStation konzola pruža pristup mrežnom igranju, ekskluzivnim popustima, i besplatnim igrama svakog meseca.

Kada će besplatne igre biti dostupne za preuzimanje?
Besplatne igre će biti dostupne za preuzimanje počev od utorka, 2. januara 2024. godine.

Da li su igre zaista besplatne?
Da, igre su besplatne za sve pretplatnike PlayStation Plus servisa i ostaju u njihovom vlasništvu dok god su aktivni pretplatnici.

Šta je Syrinx Collection za Warframe?
Syrinx Collection je bonus paket za igru Warframe koji pretplatnicima donosi dodatne sadržaje kao što su oružje i oklop.

Objasnjenje termina

PlayStation Plus Essential, Extra, Premium
Ovo su različiti nivoi pretplate unutar PlayStation Plus servisa, pri čemu svaki nivo nudi različite pogodnosti i sadržaje.

Akcija-avanturistička igra
Žanr video igara koji kombinuje elemente akcije i avanture, često sa naglaskom na priču i istraživanje.

Asobo Studio
Razvojni studio koji je poznat po kreiranju igre „A Plague Tale: Requiem“.

Warframe
Popularna besplatna online akciona igra koja kombinuje elemente pucačine iz trećeg lica i RPG-a (Role-Playing Game).