Пон. јул 15th, 2024

Sony je sa zadovoljstvom objavio prvu postavu igara za PlayStation Plus za 2024. godinu. Igre koje će biti dostupne članovima PlayStation Plus od utorka, 2. januara do ponedeljka, 5. februara su „A Plague Tale: Requiem“, „Evil West“ i „Nobody Saves the World“12.

A Plague Tale: Requiem

„A Plague Tale: Requiem“ je nastavak nagrađivane avanture „A Plague Tale: Innocence“. Ova igra je fokusirana na stealth gameplay i prati priču Amicie i njenog mlađeg brata Huga dok beže od vojnika kroz ratom razorenu Francusku35.

Evil West

„Evil West“ je akciona igra smeštena u natprirodni Stari Zapad. Igrači će imati priliku da prave haos u ovom jedinstvenom okruženju5.

Nobody Saves the World

„Nobody Saves the World“ je svetla, crtana, Zelda-inspirisana dungeon-crawler igra od Drinkbox Studios. Igrači preuzimaju ulogu „Nobody“, lika koji mora, kako naslov sugeriše, spasiti svet od drevne katastrofe dok se pretvara u puža, duha, zmaja i još mnogo toga23.

Pored ovih igara, članovi PlayStation Plus će takođe imati pristup ekskluzivnom PlayStation Plus paketu pod nazivom „Warframe: Syrinx Collection“12.

Često postavljana pitanja (FAQ)

1. Kada će ove igre biti dostupne?

Igre će biti dostupne za preuzimanje od 2. januara do 5. februara 2024. godine12.

2. Šta je PlayStation Plus?

PlayStation Plus je pretplatnički servis koji nudi pristup online multiplayeru, mesečni asortiman besplatnih PS4 i PS5 igara, cloud skladištenje i popuste na kupovine u PlayStation Store3.

3. Šta je „Warframe: Syrinx Collection“?

„Warframe: Syrinx Collection“ je ekskluzivni PlayStation Plus paket koji će biti dostupan članovima PlayStation Plus od 2. januara12.

Pojašnjenje termina

Stealth gameplay: Tip igranja u video igrama gde je cilj izbegavanje neprijatelja ili izbegavanje detekcije, umesto direktnog sukoba.

Dungeon-crawler: Žanr video igara u kojima igrači istražuju labirint ili tamnicu, bore se protiv neprijatelja i sakupljaju blago.

Cloud skladištenje: Usluga koja omogućava korisnicima da čuvaju podatke na udaljenim serverima, umesto na lokalnom hard disku. Ovi podaci se zatim mogu pristupiti sa bilo kog uređaja koji ima pristup internetu.