Пон. јул 15th, 2024

Blizzard Entertainment, poznata kompanija za razvoj video igara, najavila je uzbudljive planove za svoju popularnu igru Overwatch 2 za 2024. godinu. Ovi planovi uključuju uvođenje novih heroja i novog PvP moda, kao i povratak na Hanamura3.

Novi Heroji

Blizzard planira da uvede tri nova heroja u Overwatch 2 tokom 2024. godine. Dva od ovih heroja su Venture, novi heroj za štetu koji će stići u sezoni 10, i Space Ranger, novi heroj za podršku koji trenutno nosi kodno ime i koji će stići u sezoni 125. Treći heroj još uvek nije otkriven, ali se očekuje da će biti objavljen u skorije vreme.

Novi PvP Mod

Pored novih heroja, Blizzard takođe planira da uvede novi PvP mod u Overwatch 2. Ovaj novi mod će pružiti igračima novi način za takmičenje i saradnju, dodajući još više dubine i složenosti igri1.

Povratak na Hanamura

Kao deo planova za 2024. godinu, Blizzard takođe planira da vrati igrače na Hanamura, jednu od najpopularnijih mapa u originalnoj Overwatch igri3.

Fokus na Ravnotežu

Interesantno je napomenuti da Blizzard ne planira da uvede nove DPS heroje do 2024. godine. Umesto toga, fokusiraće se na uvođenje novih tenkova i heroja za podršku kako bi izbalansirali sastav tima4.

Često Postavljana Pitanja

1. Šta je Overwatch 2?
Overwatch 2 je popularna video igra koju je razvila kompanija Blizzard Entertainment. To je nastavak originalne Overwatch igre i sadrži brojne nove funkcije i poboljšanja.

2. Ko su novi heroji koji dolaze u Overwatch 2?
Dva od tri nova heroja koji dolaze u Overwatch 2 su Venture, novi heroj za štetu, i Space Ranger, novi heroj za podršku. Ime trećeg heroja još uvek nije otkriveno.

3. Šta je novi PvP mod?
Novi PvP mod je novi način igranja Overwatch 2. Ovaj mod će pružiti igračima novi način za takmičenje i saradnju.

4. Šta je Hanamura?
Hanamura je jedna od mapa u originalnoj Overwatch igri. Blizzard planira da vrati igrače na ovu mapu kao deo svojih planova za 2024. godinu.

Pojašnjenje Termina

Heroj za štetu (Damage Hero): Ovo su heroji u Overwatchu koji su specijalizovani za nanošenje velike količine štete neprijateljima.

Heroj za podršku (Support Hero): Ovi heroji su specijalizovani za pružanje podrške svom timu kroz lečenje, pojačavanje ili pružanje korisnih efekata.

PvP Mod (Player vs Player Mode): Ovo je mod igranja u kojem se igrači takmiče protiv drugih igrača, umesto protiv računarski kontrolisanih protivnika.

Tenk (Tank): Ovi heroji su specijalizovani za apsorpciju štete i zaštitu svog tima.

DPS (Damage Per Second): Ovo je termin koji se koristi za merenje koliko štete heroj može naneti u sekundi.