Уто. јул 16th, 2024

Kompanija LG Electronics je najavila svoju novu liniju soundbarova za 2024. godinu, koja uključuje modele S95TR, SG10TY i S70TY. Ovi uređaji su dizajnirani da se lako povežu sa LG televizorima, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo kućnog bioskopa sa visokokvalitetnim zvukom, raznovrsnim funkcijama i sofisticiranim dizajnom1.

Sinergija sa televizorima

Novi LG soundbarovi su dizajnirani da se savršeno uklapaju sa LG televizorima, pružajući korisnicima bolju sinergiju i kvalitet zvuka. Ovo omogućava korisnicima da uživaju u nezaboravnom iskustvu kućne zabave1.

WOW Orchestra

Jedna od ključnih karakteristika novih LG soundbarova je WOW Orchestra funkcija. Ova funkcija omogućava soundbarovima i televizorima da iskoriste pun potencijal svojih audio kanala, pružajući prošireni zvučni opseg, kako u dubinu, tako i visinu1.

Dolby Atmos i DTS:X

Novi LG soundbarovi demonstriraju pun potencijal Dolbi Atmos i DTS:X tehnologija, pružajući korisnicima najbolji surround zvuk. Ovo je dodatno unapređeno WOWCAST povezivanjem, koje omogućava bežično spajanje modela S95TR i SG10TY sa LG televizorima, čak i u kombinaciji sa Dolby Atmos1.

Centralni zvučnik

Centralni zvučnik na novim LG soundbarovima je podešen pod određenim uglom, što omogućava precizno pozicioniranje zvuka na nivo TV ekrana. Ovo pruža korisnicima besprekorno audio-vizuelno iskustvo1.

XBOOM 360

Najnoviji XBOOM 360 uređaj ima jedinstveno osvetljenje u opsegu od 360 stepeni, kao i audio reflektore. Zahvaljujući atraktivnom dizajnu, ovaj zvučnik podiže atmosferu i dobro raspoloženje u prostoriji1.

Često postavljana pitanja

1. Šta je soundbar?

Soundbar je tip zvučnika dizajniran da se postavi ispod ili iznad televizora. Pruža bolji kvalitet zvuka u odnosu na standardne zvučnike televizora.

2. Šta je WOW Orchestra funkcija?

WOW Orchestra je funkcija koja omogućava soundbarovima i televizorima da iskoriste pun potencijal svojih audio kanala, pružajući prošireni zvučni opseg.

3. Šta su Dolby Atmos i DTS:X?

Dolby Atmos i DTS:X su tehnologije za obradu zvuka koje pružaju visokokvalitetan surround zvuk.

4. Šta je XBOOM 360?

XBOOM 360 je najnoviji uređaj od LG-a koji ima jedinstveno osvetljenje u opsegu od 360 stepeni i audio reflektore.

Pojašnjenje termina

Soundbar: Tip zvučnika dizajniran da se postavi ispod ili iznad televizora. Pruža bolji kvalitet zvuka u odnosu na standardne zvučnike televizora.

WOW Orchestra: Funkcija koja omogućava soundbarovima i televizorima da iskoriste pun potencijal svojih audio kanala, pružajući prošireni zvučni opseg.

Dolby Atmos: Tehnologija za obradu zvuka koja pruža visokokvalitetan surround zvuk.

DTS:X: Slično kao Dolby Atmos, DTS:X je tehnologija za obradu zvuka koja pruža visokokvalitetan surround zvuk.

XBOOM 360: Najnoviji uređaj od LG-a koji ima jedinstveno osvetljenje u opsegu od 360 stepeni i audio reflektore.