Пон. јул 15th, 2024

Gigabyte je lansirao svoj najnoviji model monitora, GS34WQC, koji donosi revoluciju u svetu gejminga zahvaljujući SuperSpeed VA panelu. Ovaj monitor od 34 inča sa zakrivljenim ekranom od 1500R pruža izuzetno imerzivno iskustvo, približavajući prikaz ljudskom oku više nego ravni monitori.

Jedna od ključnih karakteristika GS34WQC je njegova rezolucija od 3440×1440 piksela i brzina osvežavanja od 120Hz, što omogućava glatko i tečno igranje bez zastoja. SuperSpeed VA panel nudi izvanredne performanse sa vremenom odziva od samo 1ms, što je idealno za brze akcione igre gde je svaki milisekund bitan.

Pored tehničkih specifikacija, Gigabyte je obratio pažnju i na dizajn. Monitor je elegantan i moderan, sa minimalnim okvirom koji maksimizira prostor za prikaz. Takođe, poseduje širok spektar podešavanja, uključujući mogućnost nagiba i podešavanja visine, što omogućava korisnicima da prilagode monitor svojim potrebama.

GS34WQC je opremljen i sa nekoliko dodatnih funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Na primer, tehnologija Flicker-Free smanjuje naprezanje očiju tokom dugotrajnog korišćenja, dok Low Blue Light mod smanjuje emisiju plavog svetla, štiteći oči korisnika.

Sve u svemu, Gigabyte GS34WQC predstavlja vrhunski izbor za gejmere koji traže visokokvalitetan monitor sa naprednim funkcijama i izvanrednim performansama. Ovaj model ne samo da zadovoljava, već i premašuje očekivanja, postavljajući novi standard u industriji gejming monitora.