Уто. јул 16th, 2024

U svetu digitalne zabave, gde se tržišna vrednost igara često meri stotinama dolara, Epic Games je odlučio da obraduje svoju zajednicu nečim zaista posebnim. U potezu koji je iznenadio mnoge, kompanija je odlučila da ponudi dve značajne igre potpuno besplatno. Ova promocija, koja traje do četvrtka, omogućava igračima da dodaju dve impresivne naslove svojoj digitalnoj biblioteci bez ikakvih troškova.

Umesto uobičajene cene od 80 dolara, ljubitelji video igara imaju jedinstvenu priliku da prošire svoju kolekciju bez potrebe da potroše ni cent. Ovaj gest od strane Epic Games-a nije samo izdašan, već i pokazuje njihovu posvećenost zajednici igrača, nudeći im priliku da iskuse vrhunske igre koje možda inače ne bi imali priliku da igraju.

Detalji o samim igrama ostaju intrigantni, podstičući igrače da posete Epic Games Store i sami otkriju o kojim se naslovima radi. Ova strategija ne samo da povećava angažovanost korisnika sa platformom, već i promoviše raznovrsnost u igračkim bibliotekama, omogućavajući igračima da istraže nove žanrove i iskustva.

Epic Games ovim potezom ne samo da je uspeo da iznenadi i obraduje svoju zajednicu, već je i postavio novi standard u industriji, pokazujući da je moguće pružiti visokokvalitetan sadržaj besplatno, čime se dodatno obogaćuje gejming kultura.