Уто. јул 16th, 2024

Ako ste ikada doživeli da vaš iPhone neprestano prikazuje logo i ponovo se pokreće, znajte da niste sami. Ovaj problem može biti izuzetno frustrirajući, ali postoji nekoliko koraka koje možete preduzeti kako biste ga rešili.

Prvi korak u rešavanju ovog problema je da pokušate da prisilno restartujete uređaj. Ovo se razlikuje od modela do modela, ali generalno uključuje pritisak i držanje određene kombinacije tastera dok se uređaj ne restartuje. Ako ovo ne uspe, sledeći korak bi bio da povežete vaš iPhone sa računarom i koristite iTunes (ili Finder na Mac-u sa macOS Catalina 10.15 ili novijim) za obnovu uređaja. Ovo može izbrisati sve podatke sa vašeg uređaja, tako da je važno da imate rezervnu kopiju.

U nekim slučajevima, problem može biti uzrokovan hardverskim kvarom. Ako ništa od navedenog ne reši problem, možda će biti potrebno da se obratite Apple-ovom servisu ili ovlašćenom servisnom centru.

Važno je napomenuti da iako ovaj problem može biti izazvan različitim faktorima, od softverskih grešaka do hardverskih problema, postoji više načina da se on reši. Strpljenje i pažljivo praćenje koraka za rešavanje problema mogu vam pomoći da vaš iPhone ponovo radi bez problema.