Уто. јул 16th, 2024

Samsung je za 2024. godinu predstavio novu liniju televizora i saundbar zvučnika koji koriste veštačku inteligenciju, što je izazvalo oduševljenje među recenzentima. Ovi uređaji donose napredne funkcije koje značajno poboljšavaju korisničko iskustvo.

Televizori iz ove linije opremljeni su najnovijim AI procesorima koji omogućavaju automatsko prilagođavanje slike i zvuka u realnom vremenu. Ova tehnologija analizira sadržaj koji se prikazuje i optimizuje ga kako bi pružila najbolji mogući kvalitet slike i zvuka. Pored toga, novi saundbar zvučnici koriste AI za prilagođavanje zvuka prostoru u kojem se nalaze, pružajući tako impresivno audio iskustvo bez potrebe za dodatnim podešavanjima.

Jedan od najzanimljivijih aspekata ove linije je integracija sa pametnim kućnim sistemima. Korisnici mogu lako povezati svoje Samsung uređaje sa drugim pametnim uređajima u svom domu, što omogućava jednostavno upravljanje putem glasovnih komandi ili mobilnih aplikacija. Ova funkcionalnost čini svakodnevni život praktičnijim i povezanijim.

Recenzenti su posebno pohvalili intuitivnost i jednostavnost korišćenja ovih uređaja. Ističu da je Samsung uspeo da spoji vrhunsku tehnologiju sa korisničkim potrebama, stvarajući proizvode koji su ne samo tehnološki napredni, već i izuzetno pristupačni za svakodnevnu upotrebu.

Ova nova linija Samsung televizora i saundbar zvučnika za 2024. godinu postavlja nove standarde u industriji, donoseći inovacije koje će sigurno oblikovati budućnost kućne zabave.