Пон. јул 15th, 2024

OnePlus 12 će biti prvi telefon na svetu koji će koristiti novi Sony LYTIA senzor za kameru. Ovaj senzor predstavlja novu generaciju Sony-jeve LYTIA tehnologije koja „utelovljuje lepotu svetlosti i otvara novu budućnost za mobilno snimanje“1.

OnePlus 12 će biti opremljen sa Sony-evim novim LYTIA mobilnim senzorom za sliku. Ovaj senzor se očekuje da bude 50MP IMX 966, za koji se veruje da koristi Sony-evu tehnologiju tranzistora sa dva sloja1. Ova nova tehnologija bi mogla da omogući OnePlus 12 bolje mogućnosti fotografisanja pri slabom osvetljenju1.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Šta je Sony LYTIA senzor?

Sony LYTIA senzor je nova vrsta senzora za kameru koja koristi tehnologiju tranzistora sa dva sloja. Ova tehnologija omogućava senzoru da uhvati više svetlosti, što poboljšava kvalitet slika snimljenih pri slabom osvetljenju1.

Koje su prednosti Sony LYTIA senzora?

Glavna prednost Sony LYTIA senzora je njegova sposobnost da uhvati više svetlosti. Ovo omogućava bolji kvalitet slika snimljenih pri slabom osvetljenju. Takođe, očekuje se da će ovaj senzor poboljšati ukupne performanse kamere na OnePlus 121.

Kada će OnePlus 12 biti dostupan za kupovinu?

OnePlus još uvek nije objavio tačan datum izlaska OnePlus 12. Međutim, očekuje se da će telefon biti dostupan za kupovinu u bliskoj budućnosti1.

Pojašnjenje termina

Sony LYTIA senzor: Nova vrsta senzora za kameru koja koristi tehnologiju tranzistora sa dva sloja. Ova tehnologija omogućava senzoru da uhvati više svetlosti, što poboljšava kvalitet slika snimljenih pri slabom osvetljenju1.

OnePlus 12: Najnoviji model pametnog telefona proizvedenog od strane kompanije OnePlus. Ovaj telefon će biti prvi na svetu koji će koristiti Sony-ev novi LYTIA senzor za kameru1.

50MP IMX 966: Model Sony-evog senzora za kameru koji se očekuje da će biti korišćen u OnePlus 12. Ovaj senzor koristi Sony-evu tehnologiju tranzistora sa dva sloja1.